Fædrelandsvennen

– Vet ikke hvor ryktene kommer fra

Kevin Kabran sier at rapportene om en overgang til Östersund for hans del ikke stemmer.

- TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no

Ifølge Östersunds­posten skal Kevin Kabran vaere ferdig i Start etter sesongen.

Avisen skriver at flere kilder forteller dem at den svenske Start-spilleren forlater klubben til fordel for Östersund etter sesongen. Men Kabran selv benekter det hele overfor Faedreland­svennen:

– Det stemmer ikke at jeg er klar for dem, sier han til Faedreland­svennen.

– Jeg tenker ikke noe over de ryktene. Jeg er midt i opptrening fra skade, så jeg vet ikke hvor det kommer fra, sier svensken.

– Du har ikke hørt noe fra Östersund?

– Nei, jeg har ikke det.

– KEVIN BLIR I START

Tor-kristian Karlsen har dementert ryktene til Östersunds­posten, og overfor Faedreland­svennen er han klar på det samme:

– Dette kan jeg avkrefte. Kevin blir i Start. Nå fokuserer han på å bli spilleklar. Forhåpentl­igvis er han snart tilbake i lett trening slik at han kan bidra inn mot de siste kampene, skriver Karlsen i en tekstmeldi­ng til Faedreland­svennen.

TV 2-ekspert og Start-mann Jesper Mathisen kaller den svenske avisens opplysning­er for «bare tull».

Ryktene om Kabran til Östersund er ikke nye. Allerede før han endte i Start var klubben, som i fjor spilte i Europa League, interesser­te. I sommer igjen meld- te Expressen at Östersund ikke skulle ha mistet interessen, og at de nok en gang ønsket å sikre seg Kabrans tjenester.

– DET GÅR FREMOVER

24-åringen kom til Start fra Brommapojk­arna foran denne sesongen, og Start bladde opp 3,5 millioner kroner for angrepsspi­lleren.

Kabran har kontrakt med Start ut 2020. Han er for tiden ute med en kneskade som holder ham borte fra kamp i noen uker til.

– Det går fremover, og blir bedre og bedre. Vi får se hvordan det utvikler seg. Jeg må bare ta dag for dag, sier Kabran.

Han går fortsatt med skinne på kneet, og vet ikke helt når han er tilbake i fotballtre­ning, men håper å kunne spille noen av de siste kampene for sesongen.

– Forhåpentl­igvis kan jeg det. Vi får se, sier han.

Kabran fikk skaden i kampen mot Lillestrøm i midten av september, og har ikke vaert på banen siden. Før det hadde han rukket å score seks mål for Start i Eliteserie­n. Det er flest av alle Start-spillere denne sesongen.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Kevin Kabran har scoret seks mål for Start denne sesongen.
FOTO: NTB SCANPIX Kevin Kabran har scoret seks mål for Start denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway