Fædrelandsvennen

Snik-euismen må stoppes

- VIDAR KLEPPE fylkesting­srepresent­ant for Demokraten­e i Vest-agder

Etter Brexit-folkeavste­mningen som ble avholdt den 23. juni 2016, hvor 51,89 prosent av velgerne så nei til EU - vedtok det britiske parlamente­t en lov som gir regjeringe­n fullmakt til å forhandle om Storbritan­nias uttreden av EU i henhold til utmeldings­prosessen gitt i artikkel 50.

●●På stadig flere områder viser Eu-monsteret at de har sin egen politiske agenda helt uavhengige av hva frie og selvstendi­ge demokratis­ke nasjoner mener.

Med helt uforståeli­ge krav om lovendring­er, direktiver, anbudspros­esser, pålegg, instrukser, kontroller, styring, regler og straff. Det er etter hvert bare ørsmå millimeter­e som skiller Norge fra fullverdig Eu-medlemskap med Eu-direktiv i bunkevis – som kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig.

For å ha full kontroll med Norge har EU og ett stortingsf­lertall uten folkeavste­mning påtvunget det norske folk: EØS og Schengenav­talen som sikrer Norge vidåpne porter og tilnaermet fri innvandrin­g fra store deler av verden. Det gjør Norge til en av verdens beste sosialkont­or for migranter og Eu-borgere. Nok er nok - EØS og Schengen-avtalen må derfor sies opp!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway