Fædrelandsvennen

Går trolig for samme lag – igjen

- STEFFEN STENERSEN

Kjetil Rekdal ser ikke ut til å gjøre noen endringer på laget mot Tromsø.

– Vi møter et lag som er enten eller. Vi har sett Tromsø på et meget høyt nivå, og på et lavere nivå. Fra å vinne fullt fortjent mot Brann før du taper i Kristiansu­nd. Det viser at det varierer, sier Kjetil Rekdal.

Søndag venter nemlig Tromsø på bortebane i det som er nok en viktig kamp i bunnstride­n for Start. Trolig er det de samme elleve som starter igjen, som har startet de siste to kampene.

Det mener Rekdal er en bra ting.

– Det er viktig for alle lag å ha en viss stabilitet, men det må ikke bli en sovepute heller. At en tror det skal bli sånn. Det gjelder også for dem som ikke spiller, for muligheten kan komme når som helst. Men de har gjort det bra, og det er en soliditet der. Så det skal mye til å rive opp, det sier Start-treneren.

Det betyr at Tobias Christense­n nok en gang er inne i laget. Han kommer fra et tøft kampprogra­m med G 18-landslaget den siste uka. Når han starter mot Tromsø søndag blir det hans femte kamp på 14 dager. Under tre dager i snitt per kamp. Men verken Rekdal eller Christense­n selv er veldig bekymret for det.

Trolig lagoppstil­ling mot Tromsø (3–4–3): Jonas Deumeland – Espen Hammer Berger, Damion Lowe, Simon Larsen – Eirik Wichne, Afeez Aremu, Erlend Segberg, Elliot Käck – Herolind Shala, Adeleke Akinyemi, Tobias Christense­n.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Start-trener Kjetil Rekdal.
FOTO: NTB SCANPIX Start-trener Kjetil Rekdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway