Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

18 år Celine Sandvik

Hageland, Kristiansa­nd. Hurra for vår fantastisk­e og godhjerted­e Celine som fyller 18 år i dag! Denne dagen har du ventet på fryktelig lenge. Du er god som gull og vi digger deg. Knusekos fra Jenny, Lucas, pappa og mamma. 4 år Nikolai og Emma Tomine Stallemo, Kristiansa­nd.

Hipp hurra og gratulerer så mye med 4-årsdagen til Nikolai og Emma Tomine. Dere er søte, snille, flinke og gode og tøysete og vi er utrolig glad i dere. Klemmer fra mamma, pappa og Sebastian. 16 år Sofie Henden Andersen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 16-årsdagen, Sofie! Vi gleder oss til å feire deg. Klem fra alle i stor-familien.

4 år Mathea Devigsimon­sen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 4-årsdagen din, solstrålen vår. Tiden går så altfor fort, tenk alt 4 år. Vi er veldig glad i deg! Stor bursdagskl­em fra pappa m/familie, bestemor, bestefar m/ familie og onkel. 1 år Nora Wallevik Haxhaj, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 1 år søndag den 21. oktober. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

9 år Margrethe Dahle

Petersen, Tromsø. Hurra for Margrethe Dahle Petersen fra Tromsø som blir 9 år 20. oktober. Bursdagskl­emmer fra Line, Mari, tante og onkel i Gjerstad, oldemor på Nodeland, og besta og bestefar i Finsland. 4 år Gabriel August Strandberg Aas, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 4-årsdagen, kjaere Gabriel! Du er vår solstråle, full av fart, herlig entusiasti­sk og glad! Vi digger deg! Klemmer fra mamma og pappa. 9 år Andine Telhaug, Åseral.

Hipp, hipp hurra for go'jenta okkos, Andine Telhaug, som blir 9 år den 21. oktober. Me er kjempeglad i deg! Klem frå Birgit, pappa, mamma og Tess.

3 år Gabriel Wehus

Bergkvist, Søgne. Hipp hurra for verdens beste Gabriel som fyller 3 år i dag. Du er en skikkelig moroklump og vi digger deg. Elsker deg til månen og tilbake. Stor klem fra Linnea, Sebastian, mamma, pappa og familien. 6 år Oliver Emil Lindstrøm, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Oliver Emil som fyller 6 år i dag, 20. oktober. Klem fra mamma og Noah Emil, mormor og morfar, oldemor Bjørg og oldemor Elna.

2 år Oscar Konsmo

Hopland, Haegebosta­d. Hipp hurra for beste Oscar, som fyller 2 år i dag. Du er god som gull og vi er veldig glad i deg. Bursdagskl­em fra bestefar og mormor, tante Marita, onkel Knut Inge og onkel Arnfinn.

6 år Sonja Margrethe

Homme, Kristiansa­nd. Hurra og gratulerer med dagen til skolejenta vår, Sonja Margrethe, som fylte 6 år i går! Du er verdens beste storesøste­r og vi er så glad i deg! Klemmer fra lillesøste­r Astrid Sofie, mamma og pappa. 2 år Ragnar Nybro, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Ragnar som fyller 2 år søndag. Håper du får en fin dag! Gratulerer så mye til godgutten fra Besta og Tata. 5 år Leona Ås, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 5-årsdagen, skatten vår. Du er ei råsterk, morsom og fantastisk jente. Vi elsker deg. Stor klem fra lillesøste­r Tilia, mamma og pappa. 1 år Lukas Skårdal Vidringsta­d, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 1 år lørdag den 20. oktober. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

5 år

Thilo Nyblin, Søgne. Gratulerer med dagen til vår fantastisk­e Thilo! Endelig 5 år! Du har et hjerte av gull og er proppfull av god humor. Vi er superglade i deg! Klemmer fra Milas, mamma og pappa. 1 år Leah Barnett, Kristiansa­nd. Gratulerer med 1-årsdagen, kjaere Leah! Hilsen mamma, pappa og storesøste­r Aline.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway