Fædrelandsvennen

Sulland tar selvkritik­k etter tabben

- HENRIK GILL

Linn Jørum Sulland var skuffet etter hjemmetape­t for CSM Bucuresti.

– Det er noe dritt at vi skal havne fem mål bak på grunn av en slik drittfeil. Det er akkurat det som ikke skal skje, og den feilen tar jeg på min kappe, sier Vipersspil­ler Linn Jørum Sulland til Faedreland­svennen.

Sulland ar tydelig frustrert etter 25–27-tapet for rumenske CSM Bucuresti. Vipers’ nummer 15 var lagets beste utespiller, og var sammen med Katrine Lunde grunnen til at rosatrøyen­e spilte en strålende første omgang i Aquarama.

Men i andre omgangen havnet plutselig Sulland midt oppe i en rar situasjon. Først ble Malin Aune utvist, og da Vipers skulle spille uten målvakt, ble Sulland utvist for feilaktig bytte ettersom hun entret banen for tidlig slik at Vipers ble en spiller for mye.

– Jeg har byttet forsvar/angrep i mange, mange år og har aldri gjort en slik feil før. Så jeg må hjem og se det på video, for akkurat hva jeg gjorde feil så jeg ikke. Vi hadde en spiller for mye på parketten, men jeg synes det er veldig rart at jeg løper utpå der uten at noen andre går av. Når vi allerede hadde en spiller utvist fra før og må spille med fire utespiller­e, blir det jo veldig vanskelig.

Landslagss­jef Thorir Hergeirsso­n var til stede i Aquarama lørdag kveld, og fulgte ikke minst med på Sullands prestasjon­er.

– Linn skyter godt, både på straffe og fra distanse. Det er jo det hun er best på, slik hun viser i dag, sier landslagss­jef Thorir Hergeirsso­n om Sullands prestasjon.

– Er hun aktuell til en Em-tropp i november?

– Ja, hun er blant de aktuelle. Men hvor aktuell vil jeg ikke gå inn på, svarer Hergeirsso­n.

Landslagss­jefen får støtte av Gjekstad, som også mener Sulland spilte en god kamp.

– Hun er blant dem som står fram i dag, sier Gjekstad.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX ?? Linn Jørum Sulland tok selvkritik­k etter bytte-tabben.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX Linn Jørum Sulland tok selvkritik­k etter bytte-tabben.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway