Fædrelandsvennen

Disse kan få Årets Ildsjelpri­s

Nå kan du vaere med på å bestemme hvem som fortjener ildsjelpri­sen; Nils Aurebekk, Bjørner Ellingsber­g, Terje Dag Østhassel, Inger Steinsland eller Kalle Glomsaker.

- TEKST: ÅGE HARALD DRANGSHOLT aage.h.drangsholt@fvn.no

Juryen fra Los, Vest-agder Idrettskre­ts og Faedreland­svennen har bestemt at disse fem skal vaere med i den avgjørende finalerund­en. Prisen de kjemper om er «Folkets Ildsjelpri­s», som deles ut under Idrettsgal­la Sør i Sparebanke­n Sør Amfi lørdag 3. november. Det er representa­nter for idretten i Vest-agder som har nominert kandidater.

Nå kan du vaere med å stemme fram din favoritt. Se hvordan du stemmer per sms i bunnen av saken.

Under kan du danne deg et lite inntrykk av kandidaten­e. Faedreland­svennen skal imidlertid presentere hver enkelt kandidat grundigere de neste dagene. Men det er bare å begynne å stemme!

To priser, en i Vest-agder som kåres av Faedreland­svennens lesere og en i Aust-agder som kåres av Agderposte­ns lesere.

Idrettslag på Sørlandet har nominert kandidater.

Eneste kriteriet for å vinne er at vedkommend­e over tid skal ha lagt ned en ekstraordi­naer, frivillig innsats for sitt idrettslag.

En jury fra Los, Vest-agder Idrettskre­ts og Faedreland­svennen har plukket ut fem kandidater i Vest-agder, mens tilsvarend­e er gjort i Aust-agder.

sms til 03811, «ILDSJEL»,

«ILDSJEL A»: «ILDSJEL B»: «ILDSJEL C»: «ILDSJEL D»: «ILDSJEL E»:

De to med flest stemmer i hvert fylke går til finale. Deretter nulles alle stemmene ut og det stemmes på ny over de to finalekand­idatene.

Vinneren utropes på Idrettsgal-

30. oktober klokka 09.00. la Sør i Aquarama lørdag 3. november.

 ?? FOTO: NICOLAI GAUSTAD OLSEN ?? Nils Aurebekk er en av fem kandidater til Årets Ildsjelpri­s i Vest-agder.
FOTO: NICOLAI GAUSTAD OLSEN Nils Aurebekk er en av fem kandidater til Årets Ildsjelpri­s i Vest-agder.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway