Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

60 år

Bente Nyborg, Kristiansa­nd. Hipp hurra for den kule, spreke og kjempemors­omme mormora vår som blir 60 år ung i dag! Vi elsker deg og setter så pris på at akkurat du er mormora vår! Knusekoser fra Olivia, Iver, Karsten og Hedda.

1 år

Live Løvland, Lillesand. Gratulerer masse med 1-årsdagen, verdens beste Live. Mormor er veldig glad i deg :)

12 år

Marius Fjeld Hansen, Kristiansa­nd. Verdens beste fotballgut­t, Marius, blir 12 år fredag 26. oktober. Håper du får en fin dag. Vi er kjempeglad­e i deg. Klemmer fra mamma, pappa, Silje, William, Ulrik, Maja, Kristian og Martin.

1 år 8 år

Katarina Naess, Kristiansa­nd. Gratulerer med 8-årsdagen, du skjønneste vakreste Katarina! Vi gleder oss masse til å feire deg. Elsker deg herfra og til evigheten! Stor klem fra mamma, pappa, Karoline og Kristian.

8 år

Alma Dvergsnes

Hodne, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din i dag. Vi ønsker deg en dag med full fart og mye gøy. Du er god som gull. Klem fra Jonas, Johanne, mamma og pappa. Gustav Kjellevikh­aga, Kristiansa­nd. Kjaere Gustav! Gratulerer så mye med den store 1-årsdagen. Du er en gledesspre­der fra morgen til kveld og vi er så glad i deg. Gode klemmer fra storebror Herman, mamma og pappa.

7 år

Henrik Sørmo

Strømme, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår flotte Henrik! Du er en kjempekul og snill lillebror og super storebror, og verdens beste gutt. Vi er kjempeglad i deg! Bursdagskl­emmer fra Rakel, Edvard, mamma og pappa.

5 år

Novin Hamawandi

Hogar, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år fredag den 26. oktober. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

5 år

Emma Anine Vemmelvik-holmen, Søgne.

Hipp, hipp hurra for Emma Anine Vemmelvik-holmen som fyller 5 år 26. oktober! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

2 år

Stella Madelen

Selseng, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen skjønneste solstrålen vår! Vi er så inderlig glad i deg lille skatt. Klem fra Felix, Matheo, Sander, pappa og mamma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway