Fædrelandsvennen

Hamkam:

-

Svensken startet sine tre første kamper for Hamar-laget, men nå har det gått over en måned siden spissen spilte en kamp i 1. divisjon. Scoret to mål for Kammas andrelag i 4. divisjon i 10–1-seieren over Furnes for noen uker siden.

– Jeg fikk spille mye i starten, og da kjentes det ok. Jeg gjorde noen målpoeng da, men siden har jeg ikke fått spille så mye. Det føltes kanskje som de ville ha mer fra meg enn de fikk, men det tar tid å tilpasse seg. Nå som vi er i ingenmanns­land med bare tre kamper igjen så tror jeg de kjenner at de bare spiller med spillerne som skal vaere her, sier Lid berg til F a ed re landsvenne­n, og fortsetter:

– Det har ikke vaert bra i det hele tatt. Det har ikke blitt som jeg hadde tenkt. Jeg kjente meg i veldig bra form da jeg kom, men siden har det bare vaert sirkus. Det tar på selvtillit­en. Man vil gjerne vaere på samme sted og utvikle seg og vaere trygg i det miljøet. Det blir annerledes når man hele tiden må flytte rundt.

– Jeg kjenner at jeg utvikles, og jeg blir nok sterkere mentalt av et slikt år. Nå handler det bare om å få spille, sier Lidberg, som håper å kunne fortsette i Start. Antall kamper/mål: 4/0 Kontrakt med Start: Ut 2020

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway