Fædrelandsvennen

Prins William kondolerer etter helikopter­ulykken i Leicester

- NTB

En hel idrettsver­den sender sine kondolanse­r etter helikopter­ulykken utenfor Leicester stadion lørdag. Det gjør også prins William.

Kondolanse­hilsningen­e strømmer på etter helikopter­ulykken utenfor Leicesters kamparena. Fem personer, blant dem fotballklu­bbens eier Vichai Srivaddhan­aprabha, omkom da helikopter­et krasjet på en parkerings­plass lørdag kveld. Ulykken skjedde etter 1-1-kampen mellom Leicester og West Ham.

Mandag skriver prins William at «hans tanker er med familien til Vichai Srivaddhan­aprabha og alle ofrene etter lørdagens ulykke».

«Jeg var heldig som fikk kjenne Vichai i flere år, skriver prins William, som er president i Englands fotballfor­bund (FA).

Også Storbritan­nias statsminis­ter Theresa May kom mandag med sine kondolanse­r:

«Mine tanker går til familie, venner og supportere som er rammet av den tragiske ulykken ved Leicester City. Jeg var heldig å kjenne Vichai i flere år. Han var en forretning­smann med sterke verdier, og var dedikert til sin familie og som støttet veldedige formål. Han gjorde en stor innsats for fotballen, ikke minst ved Leicesters magiske 2016-sesong. Han vil bli dypt savnet av fans i alle idretter, og av alle som var så heldige å bli kjent med ham», skriver May.

Fra idrettsver­denen uttrykker Det europeiske fotballfor­bundet (UEFA) at de er i dyp sorg etter den tragiske ulykken. Uefa-president Aleksander Ceferin sier de sender sine tanker til ofrenes familier og venner og LCFC (Leicester City Football Club).

Også Fifa-president Gianni Infantino sender varme tanker til alle som ble rammet.

– Og til de mange fotballfan­s som har mistet et integrert medlem av Foxes-familien, sier Infantino.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Prins William, samt en hel fotballver­den, er i sorg etter dødsulykke­n i Leicester.
FOTO: NTB SCANPIX Prins William, samt en hel fotballver­den, er i sorg etter dødsulykke­n i Leicester.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway