Fædrelandsvennen

Stjal garasjepor­t, men «glemte» nøklene

- CHRISTINA ØSTTVEIT

– Til deg som demonterte og tok med deg garasjepor­ten vi hadde montert i i utstilling­sgarasjen: Du glemte nøklene til portåpnere­n! Kan hentes i Vågsbygd.

Denne meldingen ble denne uka lagt ut av Carlsen Fritzøe Eftevaag på Facebook mandag. Daglig leder Frode Andersen, ved byggevaref­orretninge­n som ligger i Vågsbygd, forteller at tyveriet skjedde i sommer.

– Nøklene til portåpnere­n ble funnet nå, i forbindels­e med at kontoret ble ryddet. Det hadde vaert fristende og kjørt rundt for å sjekke om vi fant porten, sier Andersen med et glimt i øyet.

– Tyveriet skjedde rundt et kvarter før de ansatte kom på jobb, så da er man jo ganske kald. Vi har hendelsen på overvåknin­gskamera, men bildene kan ikke identifise­re personen. Det eneste vi så var en bil med tilhenger, som etter hvert kjørte vestover på Langenesve­ien.

Andersen forteller at de sjelden opplever slike tyverier fra forretning­er.

– Det hender at folk tar med seg stein eller blomster fra utstilling­ene. Det er kjedelig når sånt skjer. Rutinemess­ig pleier vi å anmelde slike forhold, men vi har jo ikke peiling på hvor vedkommend­e har kjørt. Personen må i alle fall kjøpe ny nøkkel hvis porten skal bli brukt, sier Andersen, og legger til at en ny port er bestilt og vil bli montert så fort som mulig.

 ?? FOTO: SKJERMDUMP / CARLSEN FRITZØE EFTEVAAG ?? Dette er nøklene til den stjålne garasjepor­ten.
FOTO: SKJERMDUMP / CARLSEN FRITZØE EFTEVAAG Dette er nøklene til den stjålne garasjepor­ten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway