Fædrelandsvennen

Hvorfor får politikern­e gode jobber når de går av?

-

I de senere år har jeg fulgt med politikern­e etter at de slutter i politikken og går over til millionjob­ber. Dette forundrer meg. Hva blir det neste?

●●Jeg går noen år tilbake, den gangen president Obama fikk Nobels fredspris, for hva? Han hadde jo akkurat blitt president. Hadde han fått gjort noe på de få månedene? Nei. Dette har jeg lurt på mange ganger, og flere med meg.

Jeg synes også det er rart at Stoltenber­g fikk jobb i Nato, lurer på hvem som hjalp han på den veien? Der er så mye skitt i den norske politikken på Stortinget. Det er blitt rene mafiaen.

Nei, skulle ønske at man ved neste valg tømte ut alle og fikk nye, ja helt nye folk på Stortinget. For der et det mange bekjentska­per. Se på Ap-jagland med millionløn­n i utlandet. Har gratis bil og betaler ikke skatt til Norge. Den siste redelige i Ap var vel Torbjørn Berntsen. Ellers har jeg lite tro på de fleste som sitter der inne og tvinner tommelfing­rene, mens vi pensjonist­er som har kun en pensjonist­lønn. Mens Stortinget bevilger seg den lønna. Forstår at der blir forskjelle­r på fattig og rik.

Jeg forstår veldig godt at det er fordel å komme på tinget. Der har de tillegg og atter tillegg for kveldsarbe­id. Hvor mange av oss får det? De skulle jo jobbe for oss, men nei. De tenker kun på sitt eget parti og hva de kan finne på for at bilene skal betale enda mer. Dette er en stor skam.

Nå håper jeg at folk våkner opp og ser galskapen. De må jo forstå at alle kan ikke sende reiseregni­ng til kasserere på Stortinget.

Jeg synes pengene bestemmer, ikke hva folket vil. Bruk oljepengen­e på veiene istedenfor å bruke dem på aksjer. Det kan jo vaere farlig i disse tider. Mens veier er en sikker investerin­g.

Vi jobber for bedre lønn til pensjonist­ene, mer rettferdig fordeling og de som kommer etter oss. KRISTINE EGELI medlem av Pensjonist­partiet

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway