Fædrelandsvennen

PÅL W. JØRGENSEN

-

●●Kan det ha vaert en blanding av at noen av spillerne er usikre etter dårlige opplevelse­r, mens andre har blitt litt for høye på paera etter å ha prestert bra? Skulle de ha reist hjem fra Trondheim etter cupkampen, i stedet for å lade opp i Sandefjord?

●●Det er Kjetil Rekdal og spillerne som må finne svarene, for å vaere best mulig forberedt på det som kommer de neste ukene, og for å hindre at det skjer igjen. Først venter Rosenborg på Sparebanke­n Sør Arena søndag. Deretter tar det to uker før serien avsluttes med bortekamp i Haugesund.

●●Trolig må Start ha en seier til for å sikre plassen. For å klare det må det noe helt annet til enn det vi så søndag. Jeg tror det blir tøft uansett om prestasjon­ene bedrer seg – når vi vet at motstander­ne heter Rosenborg og Haugesund. Det var kampen i Sandefjord som skulle gi Start fornyet kontrakt.

●●Om ikke Stabaek skulle våkne og vinne sine to siste, lukter det kvalifiser­ingsspill av Start. Da får vi i tilfelle to ekstra kamper inn i adventstid­en.

●●Det får klubben i tilfelle hilse velkommen med åpne armer, så lenge utgangspun­ktet var så dårlig som det var tidligere i høst.

●●Start vil vaere store favoritter samme hvem de møter, og jeg tror fortsatt dette ender bra. Så får vi håpe at kampen i Sandefjord kun var et arbeidsuhe­ll.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway