Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

6 år 6 år 4 år 4 år 4 år 3 år

Michael Axelsen, Søgne. Hipp hurra for Michael i Moseheia, Søgne, som fyller 6 år i dag! Du er en flink skolegutt og fotballspi­ller, og du er en god venn. Men ikke minst er du hele familiens hjerteknus­er! God klem fra farmor

Nicoline Hansen, Søgne. Kjaere gode Nicoline, jenta vår. Gratulerer så masse med 4-årsdagen i dag, 7. november. Takk for at du smitter oss med din sprudlende latter! Vi er så glad i deg. Klem fra Victoria, mamma og pappa. Konrad Buxrud Lyche, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Konrad som fyller seks år. Du er et fyrverkeri, som vi digger! Klemmer fra Kornelius, mamma og pappa. Alida Berge Almaas, Kristiansa­nd. Vi gratulerer godjenta vår, Alida, med 4-årsdagen i dag. Du er ei veldig blid og selvstendi­g jente, og smelter alles hjerter med din fine og gode personligh­et. Klem fra mamma, pappa, Aurora og Albert.

Andreas Gundersen

Strømme, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for godgutten vår, Andreas, som ble 3 år tirsdag 6. november. Du er en super gutt som vi er utrolig glad i. Mange bursdagskl­emmer fra Gunhild, Marie, mamma og pappa.

Olivia Hostad

Tønnessen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Olivia Hostad Tønnessen, som fyller 4 år i dag, onsdag 7. november. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway