Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Inger Mona Stadvik, Kristiansa­nd.

Vår alles kjaere, Inger Mona fyller 60 år i dag! Hun er en støttespil­ler for både store og små, familie, venner, kolleger og brukere. Vi er veldig glad i deg og gleder oss alle sammen til å feire deg til helgen. Hilsen Kristin, Preben, Milda, mamma, Steinar og Odd.

60 år

Ann Britt Berge Wigaard, Søgne.

Gratulerer med 60-årsdagen til verdens beste kone, mamma, svigermor og mormor! Takk for alt du betyr for oss! Klem fra Trond, Christian, Andreas, Johannes, Elisabet, Øystein, Ellinor og Johan.

10 år

Tobias Finnestad, Kristiansa­nd.

10 x hurra for sjarmøren og showgutten vår som blir 10 år 8. november. Du er en kjempegod og snill store- og lillebror. Vi er veldig glad i deg. Klem mamma, pappa, Sander og Thea.

9 år

Mathias Holbek, Kristiansa­nd.

Vår kule, skjønne gode Mathias Holbek fyller 9 år i dag, 8. november. Du er god som gull, og beste lillebror. Veldig glad i deg og gleder oss til feiring i dag. Stor klem fra mamma, pappa,ina og Thea.

1 år

Flora Wilhelmine Braathen,

Kristiansa­nd. Vår nydelige Flora Wilhelmine ble ett år 7. oktober. Du er alles store lille solstråle og vi er så glad i deg! Lucia, Lorentz, Leonard, pappa og mamma sender mange klemmer og forsinket bursdagshi­lsen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway