Fædrelandsvennen

Marcussen fortsetter for fullt – tross ny satsing på chips

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Terje Marcussen har ingen planer om å tone ned engasjemen­tet i Vipers, selv om han skal bygge Den lille chipsfabri­kken.

– Jeg har ingen andre planer enn å fortsette i hundre prosent stilling i Vipers. Jeg må bare jobbe mer for å få det unna, sier Terje Marcussen.

Tidligere i uka presentert­e Faedreland­svennen nyheten om at Sørlandsch­ipsgründer­en nå er i gang med det som han håper skal bli et nytt chips-eventyr. Han har fått med seg Frode Birkenes og Vetle Misje på å danne Den lille chipsfabri­kken.

– Jeg har med meg gode folk på alle plasser, og jeg har definerte oppgaver som jeg kan prioritere innenfor uka. Foreløpig har jeg grei kontroll. Men får vi en omsetning som er helt syk, så må jeg vurdere hva jeg kan tåle. Men inntil videre har jeg lyst til å vaere med på alle arenaer, sier Marcussen, som også har en deltidssti­lling i broren Lasse Marcussens meglerfirm­a, Boligmegle­ren.

– Jeg er sterkt motivert til å vaere med på reisen med Vipers videre, understrek­er Marcussen, som er daglig leder i Vipers.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Svenske Isabella Gulldén (t.v.) er verdens best betalte kvinnelige håndballsp­iller med nesten tre millioner i årslønn i det franske topplaget Brest. Cristina Neagu i rumenske CMS Bucuresti tjener 2,5 millioner kroner.
FOTO: NTB SCANPIX Svenske Isabella Gulldén (t.v.) er verdens best betalte kvinnelige håndballsp­iller med nesten tre millioner i årslønn i det franske topplaget Brest. Cristina Neagu i rumenske CMS Bucuresti tjener 2,5 millioner kroner.
 ?? ARKIVFOTO ?? Terje Marcussen, daglig leder i Vipers, satser på chips igjen.
ARKIVFOTO Terje Marcussen, daglig leder i Vipers, satser på chips igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway