Fædrelandsvennen

Historisk Mma-stevne på Sørlandet

- FRANK DALE,

Lørdag ventes over 350 tilskuere til det første Mmastevnet på Sørlandet, på Hunsfos i Vennesla.

Alle de beste klubbene i Norge er represente­rt, med utøvere som legger ned 600-800 timer trening i året. Arrangørkl­ubben Spartacus MMA har jobbet i ett år med å få dette til å bli en realitet, og vi tror det blir en kveld som vil gi tilskuerne god underholdn­ing og mange gode idrettspre­stasjoner. Noen vil kanskje si til seg selv «hm … er det dette som er MMA, det er jo ikke det jeg har sett på tv».

Spartacus stiller med sju utøvere, og en av kampene blir ekstra spennende. Det er en returkamp mellom to av de beste damene i Norge: Silje Wahl og Christina Paulsen. Christina, som represente­rer Spartacus, tapte den første kampen mot Silje på split decision (betyr at dommerne var uenige). Vi håper på revansj lørdag.

Rune Robertsen, som snart skal delta på det største idrettsarr­angement som noen gang er arrangert på Faerøyene (16. november) skal også i ringen/oktagon.

Spartacus er i tillegg represente­rt med Hans Ringereide, JanRichard Joreid, Frank-robin Bertelsen, Andreas Knutsen og Ørjan Tambini. Oksa Muay Thai i Kristiansa­nd stiller med Adrian Gullesen, så det skulle vaere nok lokale helter å støtte denne lørdagen.

Inge Paulsen (norgesmest­er i MMMA 93 kg) og undertegne­de er sekundante­r for alle som stiller for Spartacus.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway