Fædrelandsvennen

– Vi er nødt til å ta poeng

-

Vipers kan langt på vei ryke ut – eller de kan sikre seg avansement i Champions League gjennom søndagens skjebnekam­p mot Bietigheim.

– Vi er nødt til å ta poeng, hvis ikke er vi ute, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad – vel vitende om at det faktisk er en ørliten sjanse for avansement selv ved tap.

Men selv om Vipers sjokkerte, og slo Bucuresti 31– 26 i Romania forrige helg, er det søndagens kamp som er skjebnekam­p - etter at Vipers bare tok ett poeng på de tre første kampene.

Gruppa har utviklet seg til dødens gruppe der alle fire lag i øyeblikket kan vinne gruppa når to kamper gjenstår. Tre lag går videre til et mellomspil­l, mens lag nummer fire går inn i gruppespil­let i Ehf-cupen etter jul. Søndag klokka 15.30 spilles FTC – Bucuresti, det vil si halvannen time før avkast i Tyskland.

Her er scenarioen­e for Vipers:

Seier mot Bietigheim sikrer avansement uansett resultat i siste kamp mot FTC.

Med uavgjort mot Bietigheim kan Vipers gå videre, men avansement­et avhenger av resultaten­e i siste runde.

Med tap er så godt som alt håp ute. Det eneste som kan redde dem er seier eller uavgjort mot FTC i siste kamp samtidig som Bucuresti taper begge sine kamper.

– Det er ikke så veldig sannsynlig, mener Gjekstad.

Han forteller at jentene er fullt oppdatert på tabellen, og scenarioen­e samt at de også har snakket om at målforskje­llen kan bli helt avgjørende.

Du kan følge kampen direkte fra klokka 17.00 søndag og se intervjuer med aktørene like etter kampslutt på fvn.no.

 ?? FOTO: ÅGE HARALD DRANGSHOLT ?? Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.
FOTO: ÅGE HARALD DRANGSHOLT Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway