Fædrelandsvennen

Trolig tre endringer før møtet med Rosenborg

- ANDREAS HOPEN

Start-trener Kjetil Rekdal gjør trolig endringer fra laget som tapte 1–4 mot Sandefjord på søndag.

Kjetil Rekdal testet ut to forskjelli­ge lag på formasjons­trening før kampen mot Rosenborg. På slutten av økten gikk han tilbake til det laget som trolig starter når serieleder­en kommer på besøk.

3–4–3: Jonas Deumeland – Espen Berger, Damion Lowe, Henrik Robstad – Eirik Wichne, Adnan Hadzic, Erlend Segberg, Elliot Käck – Herolind Shala, Adeleke Akinyemi, Niklas Sandberg.

Robstad, Hadzic og Sandberg startet mot Rosenborg på Lerkendal, men ble så vraket mot Sandefjord. Mot Rosenborg er de trolig tilbake fra start.

Hadzic leverte varene mot Rosenborg på Lerkendal, og nå får han trolig med seg Segberg. Det tror Hadzic passer han godt.

– De gangene jeg og Segberg har spilt i lag, så er kjemien der. Praten går bra, og vi vet hele tiden hvor vi har hverandre, sier Hadzic, som ikke frykter Rosenborg.

– Absolutt ikke. Jeg har vir- kelig troen på at vi skal slå dem her hjemme, sier Hadzic, som også er tatt ut på U20-landslaget som samles neste uke.

Niklas Sandberg fikk en liten lårhøne på fredagens trening, men det skal ikke holde rogalendin­gen ut av spill forsikrer han selv. På søndag har han nemlig tenkt å levere flere målpoeng.

– Jeg må jo prøve på det. Kanskje ikke på hodet denne gangen, men jeg får prøve å diske opp med noe annet gøy her, sier Sandberg, som også tror at Rosenborg kan vinne.

– Det blir nok en artig kamp. Det blir tøft, men jeg tror vi kan ta de, sier Sandberg som har hatt en god utvikling etter at Rekdal kom inn.

– Jeg var litt langt nede før han kom, men nå føler jeg at selvtillit­en begynner å komme, men det er mye mer igjen å vise til fansen framover, slår Sandberg fast.

– Jeg grubler litt på laget, og ser på hvem som er pigg. Det er litt åpent i en del posisjoner enda, sier Rekdal etter fredagens trening.

Posisjonen­e som ble skiftet på var venstre vingback (Käck/ Sandberg), venstre kant (Sandberg/skaanes) og sentral midtbane (Hadzic/aremu).

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Niklas Sandberg scoret og gjorde en fin figur som vingback i semifinale­n. Her jakter han Pål André Helland.
FOTO: NTB SCANPIX Niklas Sandberg scoret og gjorde en fin figur som vingback i semifinale­n. Her jakter han Pål André Helland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway