Fædrelandsvennen

Sesongen over for Børufsen

- STEFFEN STENERSEN

Ankelskade­n til Espen Børufsen gjør at han ikke spiller mer denne sesongen.

– Jeg sliter fortsatt med ankelen. Det har tatt mye lenger tid enn det vi trodde. Det er selvfølgel­ig kjedelig den perioden vi er inne i nå. Nå er fokuset mitt på å komme tilbake til oppkjøring­en neste år, sier Espen Børufsen.

Han bekrefter fredag at sesongen hans er definitivt over, og at den siste kampen hans for Start denne sesongen ble mot Stabaek 8. juli i år.

Siden den gang har han slitt med en ankelskade, som til slutt måtte opereres. Bruskskade­n viste seg da å vaere mer alvorlig enn først antatt for spilleren som hadde håpet å vaere tilbake mot slutten av sesongen.

– Jeg har ikke fått løpt noen ting, og trener kun styrke. Så dessverre går det sent, sier Børufsen, som på ingen måte synes det er noe gøy å ikke kunne bidra i innspurten.

– Det er helt forferdeli­g. I alle fall i den perioden vi er inne i nå. Det er så mange viktige kamper. Så da er det vondt å sitte på tribunen og ikke kunne bidra, sier Børufsen.

Han sier skaden er litt vanskelig å forholde seg til. I første omgang ble det sagt at Børufsen kunne vaere ute i 4–6 uker, men det ble tidlig klart at det dreide seg om mer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway