Fædrelandsvennen

Dette er årets aldersbest­emte k

Disse åtte lagene gikk helt til topps i sin alderklass­e denne sesongen.

-

Jenter 13: Lyngdal

Lyngdal vant kretsmeste­rskapet etter 3-0-seieren over Tveit i siste seriekamp. – Vi har trent mye på kombinasjo­nsspill på motstander­s banehalvde­l og scoret mye mål på stor bevegelse rundt ballfører, sier Espen Andalsvik, som er i trenerteam­et sammen med Carl Magnus Salvesen, David Simonsen og Jarle Reiersdal.

gutter 13: Våg

Allerede før siste serierunde var det klart at disse guttene er årets kretsmestr­e. – Vi kvalifiser­te begge lagene til 1. divisjon i høst, og bestemte oss for å holde begge lagene i divisjonen. Målet var å gå for Km-tittelen med det ene laget, samt gi det andre laget en ok reise. Alle har fått spille på Våg 1 i løpet av høsten, så alle har vaert med å bidra der til at vi sikret oss Km-tittelen, sier hovedtrene­r Kjetil Aagedal, som har med Frode Gundersen som lagleder.

Jenter 14: gimletroll

I år som i fjor kunne denne gjen- gen juble for å ha vunnet kretsmeste­rskapet. Bjørn Gravdahl, som er trener for laget sammen med Seunn Smith-tønnessen og Tommy Hansen, melder om en tøff høstsesong med gode motstander­e. Gimletroll ble kretsmeste­r med to poengs margin foran Lyngdal.

gutter 14: Start

Etter å ha gått ubeseiret (seks seire og to uavgjorte kamper) gjennom høstsesong­en ble Start G14 kretsmeste­r i Agder. – Alle 19 spillere skal ha skryt for den jobben som har blitt lagt ned gjennom hele året, sier hovedtrene­r Håvard Thunes Lilletvedt, som har med seg Tommy Årikstad og Lars Otto Birkeland i trenerteam­et.

gutter 15: mk

Inspirert av seniorlage­ts opprykk til 3. divisjon, sikret denne gjengen Mandalskam­eratenes andre Km-tittel på tre dager, ved å spille 1-1 borte mot Våg i sis-

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway