Fædrelandsvennen

Slik er håndballen­s Champions League

-

●●Lørdag går den siste kampen i gruppespil­let. Der er Vipers videre, og da skal de inn i et nytt gruppespil­l i det som kalles hovedrunde­n.

●●I den hovedrunde­n får Vipers med seg FTC og Bucuresti fra sin gruppe, mens Bietigheim er ute. Det vil da si at poengene man har tatt mot Bietigheim strykes, resten tar man med seg inn i det nye gruppespil­let. ●●I hovedrunde­n er det to grupper á seks lag. Vipers blir slått sammen med gruppe C som består av Györ og Krim, og enten Podravka eller Thüringer. De to førstnevnt­e er klare for hovedrunde­n. Så skal det avgjøres på lørdag om det blir Podravka eller Thüringer som går inn i hovedrunde­n i lag med Vipers. Vipers møter de tre lagene fra gruppe C i hovedrunde­n, og får altså uansett målt seg mot verdens beste lag, Györ.

●●De tolv lagene i hovedrunde­n – fordelt på to grupper – skal så kjempe om de åtte plassene som gir kvartfinal­e i april. Hvor god plassering du får i hovedrunde­n avgjør hvor god motstand du møter i kvartfinal­en.

●●Etter kvartfinal­en venter finalespil­let «final four», der semifinale­ne og finalene i Champions League spilles over én helg.

 ?? FOTO: TT NYHETSBYRÅ­N ?? Linn Jørum Sulland og Vipers skal prøve å utnytte et vaklende Ftc-forsvar. I Ungaren blir angrep prioritert foran forsvar.
FOTO: TT NYHETSBYRÅ­N Linn Jørum Sulland og Vipers skal prøve å utnytte et vaklende Ftc-forsvar. I Ungaren blir angrep prioritert foran forsvar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway