Fædrelandsvennen

Start stenger treninger før skjebnekam­pen

- STEFFEN STENERSEN

Ingenting overlates til tilfeldigh­etene foran møtet med Haugesund. Derfor får ingen utenforstå­ende se treningene til Start de neste to dagene.

– Enten så går det til helvete eller så går det til himmelen. Vi må forberede oss godt, det er det eneste vi kan gjøre, sier Start-trener Kjetil Rekdal.

Starts kommende kamp mot Haugesund blir et drama uten sidestykke, hvor nedrykk står på spill. Derfor tar Kjetil Rekdal ingen sjanser.

Onsdag og torsdag vil Starts treningsøk­ter vaere stengt for mediene og publikum. Til vanlig er alle treninger åpne for dem som skulle ønske det, men Start-treneren ser seg nødt til å ta grep.

– Det er fordi at vi ikke vil ha noe oppmerksom­het på eventuelle grep vi trener på. Det er ikke noe annet enn det. Vi må trene på forskjelli­ge scenarioer, og det kan bety forskjelli­ge lagoppstil­linger. Jeg tror ikke Haugesund bryr seg om oss i det hele tatt, men vi vil ikke at offentligh­eten skal vite hva slags alternativ­er vi jobber med, sier Rekdal til Faedreland­svennen.

– Det betyr at du har noen overraskel­ser på lager?

– Ja, det kan hende, men det går mer på hvilke endringer vi gjør. Hvis vi ligger under og må gjøre de og de endringene, så har jeg ikke lyst til at Haugesund skal kunne forberede seg på det. Hadde det vaert en vanlig kamp hadde vi ikke gjort det, men det kan bli spesielle scenario. Da trenger ikke vi å blottlegge det, sier Rekdal, og fortsetter:

– Jeg har stengt treninger i andre klubber, men da mer fordi vi har merket at vi trengte ro. Det er ikke det vi trenger nå. Det er mer de ekstra grepene vi har i bagen, de skal ikke vår motstander få vaere forberedt på. Nå er det sånn. Alt eller ingenting, sier Rekdal.

Fredag vil økta vaere åpen for alle igjen – ei økt som kan gå på gressbanen på Kristiansa­nd stadion. Det bestemmes senere i uka.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Kjetil Rekdal på Start-trening. Nå stenger han to økter for å kunne ha noen hemmelighe­ter inn mot Haugesund-kampen.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Kjetil Rekdal på Start-trening. Nå stenger han to økter for å kunne ha noen hemmelighe­ter inn mot Haugesund-kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway