Fædrelandsvennen

Hamret inn mål i ny Kif-seier

- TOMMY EGELI,

Sebastian Schultz Hansen, Bendik Holstad og Mathias Christians­en scoret seks mål hver i KIF Håndballs 26-20-seier over Uraedd.

Den gamle storklubbe­n Uraedd begynner å røre på seg igjen, og klubben hvor kjente Kif-ere som Morten Daland og Jan Arvid Nilsen herjet i glansdagen­e sammen med blant annet Bent Svele, har noe spennende på gang igjen. Det jobbes godt i yngre rekker, og det vil ikke overraske mange om Uraedd lykkes på veien videre.

LYSTNE På SKRELL

Det var et hjemmelag med batteriene fulladet av energi som entret banen i søndagens kamp mot serieleder KIF. De kom fra en sterk seier i lokaloppgj­øret mot opprykksja­gende Herkules sist og var lystne på en skrell.

Skulle Uraedd vaere et «bananskall» å miste fremdrift på også

KAMPFAKTA

Uraedd-kif Håndball 20-26 (10-13)

Erlend Årstein Hansen 3, Jon Robertsen 1, Mathias Christians­en 6, Eric Nicolay Jensen 2, Christoffe­r Ryder Lislevand 1, Bendik Holstad 6, Sebastian Schultz Hansen 6, Jostein Pedersen 1, Jesper Brekke Hansen, Adin Sehovic, Markus Nilsen, Kristian Malerød Larsen, Frederik Sorth Petersen og Stian Nygaard Michaelsen.

Sindre Svines, 4 mål. for Kif-guttene?

Lagets rutinerte trener, Eskil Berg Andreassen hadde planen klar, og laget gikk rett i ledelse anført av en Sindre Svines i form, og hjemmepubl­ikummet fikk smaken av mer enn husets vafler fra kampstart.

Robin Haugsgjerd justerte KIFlaget og satte et høyere press på Uraedd sine backer etter hvert, og da ble det tøft for vertene.

KIFS lag:

MUSKLER

Det var mer muskler i KIF og for nevnte Svines som yppet seg lenge, så gjorde det etter hvert vondt å komme inn i kloa til spillere som Kristian Larsen i bortelaget­s forsvar.

Man satt med følelsen av at KIF skulle punktere kampen etter å ha gått i en femmålsled­else, men det ble med 13-10 sifre i hver omgang, og med det en viktig 26-20-seier.

Dermed beholder KIF ledelsen i 2. divisjon avdeling 3, nå med 16 poeng på ni kamper. ØIF Arendal Elite 2 er nummer fem med åtte poeng og Randesund er nummer ti med fire poeng.

Toppscorer Uraedd:

Dommere: Trond Vingebaken og Per Steinar Kvivesen Utvisninge­r: Uraedd 4x2 min, KIF 3x2 min.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway