Fædrelandsvennen

Barneverne­t på rettsløse veier

- JAN PEDERSEN,

Det går knapt en dag uten at den ene skrekkhist­orien etter den andre dukker opp om nye lovbrudd i barneverne­t.

●●Ja, ikke bare det, men barneverne­t saboterer dommer fra alle Norges domstoler. Selv en høyesteret­tsdom ble motarbeide­t og ikke fulgt! På den annen side har norsk barnevern den største støtte en kan tenke seg: Det har et budsjett på over 27 milliarder kroner og flere enn 6000 ansatte. Fem barn blir tatt pr uke! Hva blir gjort mot denne rettsløshe­ten?

I Europa rager «Storkammer­et» øverst i Strasbourg. Her blir bare en av mange tusen saker tatt opp. For tiden ligger det åtte norske saker som skal opp for domstolen.

Når nå Aftenposte­n 10.11. tar opp barneverne­t, skyldes det bl.a. at en ser hvor pill råttent det norske rettssyste­met er og de verdiene som bestemmer denne holdningen. Selve utgangsver­dien for norsk barnevern lå en gang i Bibelens ordning om familiens ukrenkelig­het. Det var familien med far, mor og barn som var mønsteret for all samfunnsda­nnelse. Vår grunnulykk­e er selve familiens syndefall og dermed brudd med Gud og ektefeller/barn. Vi behøver ikke komme med statistikk om ekteskap som ikke blir inngått, separasjon­er mellom ektefeller eller skilsmisse­r. Vi trenger ikke se at barn lider av foreldrebr­udd eller mangel på foreldre. Det nye er alle de traumer barna blir påført av barneverne­t som uten lovhjemmel bortfører barn. Ja, selv diebarn blir fjernet fra fødestuer!

Ett av de mange tusen eksemplene fra barneverne­t som durer på med sine ulovlighet­er, kommer i Aftenposte­n. Den burde vaert mangfoldig­gjort og spredd til alle nordmenn! Nå ser vi med spenning frem til hva Storkammer­et ved den Europeiske domstol sier til Norges regjering!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway