Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

50 år Marina Marki Drivenes,

Vennesla. I dag fyller Marina 50 år! Du er ei sprek og sporty dame, med hest og sprangridn­ing som din store lidenskap! Snill, omtenksom og engasjert. Gratulerer med dagen! Vi gleder oss til festen i morgen!

14 år Jonatan Have Nodeland,

Kristiansa­nd. Mitt kjekke barnebarn, Jonatan Have Nodeland, fylte 14 år den 21. november. Gratulerer så mye med bursdagen fra mormor.

13 år Julie Rypestøl Holth.

Verdens beste Julie fyller 13 år og vi gratulerer med dagen. Du er ei vakker og god jente både utenpå og inni. Vi er kjempeglad i deg og vet at du blir en super tenåring. Klemmer fra mormor og morfar.

11 år Ella Solheim,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye til prinsessa vår som fylte 11 år den 18. november! Vi er veldig glad i deg! Klem fra mamma, pappa og Nora.

9 år Leon Breilid Thomassen,

Søgne. Gratulerer så mye med dagen i dag, kjaere Leon skatt. Vi setter utrolig stor pris på deg og elsker deg høyere en himmelen. Mange klemmer fra Theo, mamma og pappa.

5 år Oliver Christian Zyzak,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år fredag den 23. november. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

4 år Rikke Rødland,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til go'jenta vår, Rikke, som fyller 4 år i dag! Du er ei aktiv og blid jente. Vi er veldig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra Maren, Kaja, pappa og mamma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway