Fædrelandsvennen

Nde lag

- TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no -

Hadde vi berget plassen hadde det vaert de samme problemsti­llingene, sier Rekdal.

KABRAN KAN FORSVINNE

En som kan forsvinne fra Start er Kevin Kabran. Lørdag var han tilbake i laget etter et langt skadeavbre­kk. På direkte spørsmål om han blir med Start ned en divisjon, svarer han følgende:

– Det er ikke noe jeg kan styre. Jeg har kontrakt, og det er det som gjelder, sier Kabran. – Ønsker du å vaere med ned? – Det er klart at jeg kom ikke hit for å spille 1. divisjon. Men nå er vi der, så får vi ta det senere, sier svensken som beskriver Startkarri­eren så langt som en bergog-dal-bane.

En som trolig forsvinner fra klubben er Herolind Shala. Lørdagens Start-kaptein forsvant fra Haugesund stadion uten å si et ord til pressen.

Skien-gutten går ut av kontrakt med Start, og har tidligere sagt at det er «lite sannsynlig» at han spiller 1.-divisjonsf­otball i Kristiansa­nd.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Kjetil Rekdal instruerer Adeleke Akinyemi og Kasper Skaanes i under kampen i Haugesund. Det hjalp lite. Til neste år skal Rekdal lage et spillende og ballbesitt­ende lag av de gule.
FOTO: NTB SCANPIX Kjetil Rekdal instruerer Adeleke Akinyemi og Kasper Skaanes i under kampen i Haugesund. Det hjalp lite. Til neste år skal Rekdal lage et spillende og ballbesitt­ende lag av de gule.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway