Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

70 år

Bjørn J. Monstad, Kristiansa­nd. Vår kjaere bestefar, pappa, svigerfar og ektefelle fyller 70 år den 30. november. Vi er uendelig glad i deg og gleder oss masse til feiringen i helgen. Mange klemmer fra oss alle.

30 år

Rebecca Aluwini

Fiskå, Kristiansa­nd. Hele familien gratulerer med dagen til flotte Rebecca. I dag heiser vi flagget for deg. Ha en fin-fin dag – vi er veldig glade i deg :)

9 år

Sofia Stave, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for verdens beste Sofia som er 9 år i dag. Du er god som gull og vi er så utrolig glad i deg, snuppa vår. Håper du får en superfin dag. Klem fra Marius, Sebastian, mamma og pappa.

6 år

Sebastian Repstadhan­sen, Søgne. Endelig – hipp hurra og gratulerer med 6-årsdagen til verdens beste Sebastian. Kos deg på bursdagen. Hilsen mamma, pappa, Sivert og Emilie fra Justneshal­vøya og mormor.

2 år

Olivia Kile Rønning, Vennesla. Hipp hurra! Vår kjaere Olivia fyller to år den 30. nov. Du er så skjønn og god, livlig og elsker å klatre og hoppe. Vi er så gla' i deg, snuppa vår! Klemmer fra mamma, pappa og resten av storfamili­en.

2 år

Olivia Kile Rønning, Vennesla. Hipp hurra, verdens fineste Klatremus som fyller 2 år i dag. Vi gleder oss til å feire deg. Glad i deg. Klemmer fra farmor, farfar, tante, onkel Kristian, tante Elise og fetterne Samuel og Jonathan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway