Fædrelandsvennen

Frp-skuta er dessverre på feil kurs

-

Beklager å si det som tidligere stortingsr­epresentan­t og nestleder i Frp, men de politiske sakene og prioriteri­ngene til regjeringe­n sier meg at kursen kapteinen Siv Jensen på Frp-skuta styrer er feil og partiet kan havne i skikkelig dårlig politisk ruskevaer.

●●Frp har rett og slett mistet grepet på de viktige politiske merkesaken­e som innvandrin­g, bompenger og helse og sosialpoli­tikken, bare for å nevne tre viktige politikkom­råder.

På grunn av at partiet Venstre sitter i regjering og at det er blitt forhandlet med KRF, ble det dessverre ikke noe av innstramni­nger i familiegje­nforening. I år ble antall kvoteflykt­ninger økt, til 3000. Regjeringe­n har også utrolig nok bestemte seg for å underskriv­e FNS Global Compact for Migration, som tar sikte på å regularise­re migrasjon som hverken er flyktning-innvandrin­g eller arbeidsinn­vandring. Og da har jeg ikke nevnt et ord om asylpoliti­kken og at hele 21.600 tusen fikk innvilget norsk statsborge­rskap i 2017.

Venstrerad­ikale aktivister i Antirasist­isk senter får en økning i sin statsstøtt­e på nesten 3 millioner, mens det diskuteres å kutte i støtten til Hege Storhaug og Human Rights Service. Trist og helt uforståeli­g at Frp kan godta dette i regjering. For meg virker det som om at Frp i regjering har mistet den politiske kraften og dessverre blir mer og mer lik Høyre i praktisk politikk - noe som helt klart strider mot Frp sitt program.

Ifølge den politiske vaermeldin­gen som jeg har hørt kan det derfor nå blåse opp til storm i det farvannet som Frp-skuta har kursen mot. Derfor ville det vaere klokt av kaptein Jensen å legge om kursen til et smulere politisk farvann! VIDAR KLEPPE, politisk nestleder for Demokraten­e i Norge

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway