Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

75 år Lill Henriksen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, kjaere Lill, mamma og bestemor. Vi er så glad i deg, og gleder oss til å feire deg! Takk for at du alltid stiller opp, og at du er så god og kjaerlig. Klem fra Ed,barn og barnebarn

60 år Harald Vålandsmyr,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere pappa, bestefar, ektefelle og svigerfar fyller 60 år 8. desember. Vi er veldig glad i deg alle sammen og gleder oss til feiringen! Klemmer fra klanen din på Høietun.

30 år Florence Siow Hansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen! Alltid smilende og god mot alle, og sprek mor til 4! Vi er utrolig glad i deg og stolt av å ha deg som mamma og kone. Klem fra Damian, Calvin, Bradley, Charlie og mannen din.

10 år Nicolai V. Gundersen,

Kristiansa­nd.

Vi vil gratulerer vår fantastisk­e gutt som fyller 10 år i dag, 8. desember. Du er en fantastisk gutt og vi er så uendelig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Marcus, mamma og pappa.

10 år Tobias Weisser Bratland,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer Tobias med 10-årsdagen søndag 9. desember - og takker for all gleden du har gitt oss. Varme klemmer fra mormor og morfar på Lund og farmor og farfar i Bergen.

3 år Richard Hallingsgå­rd Morris,

Bjelland. Hipp hurra for Richard Hallingsgå­rd Morris fra Bjelland – som fyller 3 år 8. desember. Stor klem fra "ho andre Besta", "den vanlige besta", bestefar Kjell og bestefar Neil.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway