Fædrelandsvennen

18-åring tatt opp i Vindbjarts A-stall

- STEINAR SKEIE,

Venndølen Stian Aabel har gått gradene i Vindbjart og nå fått kontrakt med Alaget.

Det er selvsagt ingen ting som gleder mer enn når vi kan ta opp egenprodus­erte. Da betyr det bare at det gjøres en god jobb i klubbens junioravde­ling. Men de må selvsagt vaere gode nok til å få kontrakt, og det er Stian.

Han er en teknisk god og driblester­k spiller. I tillegg har han et veldig bra tempo. At han har likheter på både bestefar Johnny og onkel Thor Aabel, er hevet over enhver tvil. Og den eldre garde husker nok hva disse stod for. Tempo er vel beste og rette stikkord. Samtidig tror vi bestemt at Stian kan nå enda lenger, noe han også har bestemt seg for.

Avslutning­svis må jeg rose personen Stian. En ydmyk, lydhør og på alle måter en trivelig og hyggelig gutt. Og slike typer er for meg en av flere viktig suksessfak­torer i et lag.

Stian melder selv følgende:

– Dette er jo så klart veldig gøy, og et mål jeg satte meg i tidlig alder. Nå ser jeg frem til å jobbe videre for utvikle meg som fotballspi­ller, og håper at jeg kan bidra til at Vindbjart A-lag kan nå sine mål. Ser frem til den kommende sesongen!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway