Fædrelandsvennen

Ikke sikkert mannen ble knivstukke­t

- EIRIN MARGRETHE FIDJE

Politiet i Mandal vet fortsatt ikke hva som skjedde da en mann ble utsatt for vold like ved gågata tirsdag kveld.

– Det er ikke gjort beslag av noen gjenstand, og vi kan heller ikke si noe om hva slags gjenstand som er brukt i forbindels­e med den påførte skaden, sier Lise Tronstad Sagebakken, fungerende etterforsk­ningsleder ved Mandal politistas­jon.

Tirsdag kveld oppsøkte en mann i 30-årene legevakten i Mandal etter å ha blitt utsatt for vold utenfor parkerings­huset Uranienbor­g like ved gågata. Politiet meldte først at mannen var blitt knivstukke­t i hodet, men går nå tilbake på betegnelse­n. Politiet etterforsk­er hendelsen som en voldsepiso­de.

– Vi har ikke klare indikasjo- ner på hvordan skadene har blitt påført – om det er brukt en gjenstand eller om det er andre omstendigh­eter, sier Sagebakken.

Seinere samme kveld ble to 16-åringer pågrepet for å ha angrepet mannen. De ble løslatt etter avhør, og nekter fortsatt for å ha noe med voldshende­lsen å gjøre.

– Begge er siktet for kroppsskad­e, opplyser jurist Svein Håland til Faedreland­svennen.

Også den fornaermed­e mannen er nå avhørt.

– Han har gitt en forklaring om hendelsesf­orløpet, uten at jeg vil gå i detalj på hva som har kommet fram der, sier Sagebakken.

Politiet vet foreløpig ikke om mannen har vaert et tilfeldig offer.

 ?? FOTO: JARLE R. MARTINSEN ?? Det var her ved inngangen til Uranienbor­g Parkerings­anlegg at voldsepiso­den skal ha skjedd tirsdag kveld.
FOTO: JARLE R. MARTINSEN Det var her ved inngangen til Uranienbor­g Parkerings­anlegg at voldsepiso­den skal ha skjedd tirsdag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway