Fædrelandsvennen

Rekdal vil hente Salvesen tilbake til Start

Kjetil Rekdal er klar på at han ønsker å hente Lars-jørgen Salvesen tilbake til Start neste sesong.

-

– Vi vil ha ham tilbake, men det er to parter her. Jeg har enda ikke fått pratet skikkelig med ham, sier Kjetil Rekdal til Faedreland­svennen.

Start-treneren har de siste ukene vaert i kontakt med Salvesen på telefon, men spissen er på ferie i Afrika, noe som gjør samtalene litt vanskelige enn så lenge.

Men Rekdal er klar overfor Faedreland­svennen: Han ser gjerne 22-åringen i Start-drakten igjen.

Salvesen ble solgt til Ull/kisa i sommervind­uet, og har siden blitt en suksess på Jessheim. Spissen står med åtte mål på 11 kamper for laget som havnet på femteplass i 1. divisjon denne sesongen.

– IKKE SIKKERT HAN VIL

Rekdal sier planen hele tiden har vaert å hente Salvesen hjem igjen.

– Det var skadesitua­sjonen som gjorde at han ble solgt. Jeg hadde ikke tro på at han kom til å bidra i så stor grad. Vi har aldri avskrevet ham. Jeg pratet med ham før han dro, og var tydelig på at han mer enn gjerne kunne bli. Så sa jeg at jeg trodde han ville få mer spilletid hvis han dro, sier Rekdal.

– Men det er ikke sikkert at han vil tilbake heller, sier Start-treneren.

Rekdal mener spissen kan bekle alle tre posisjonen­e i trioen fremst i Starts 3–4–3-formasjon. Samtidig er det fortsatt et stykke unna at Salvesen blir Start-spiller. Ifølge Cato Strømberg, daglig leder i Ull/kisa, er det ingen klubber som har kontaktet dem angående Salvesen.

– ØNSKER AT HAN SKAL BLI

– Han er helt sikkert interessan­t for andre han, men vi prøver å få et slagkrafti­g lag på banen til 2019. Han er en av de viktigste spillerne vi har, og vi håper han vil bli her, sier Strømberg.

Salvesen har kontrakt ut 2019. Faedreland­svennen har tidligere skrevet at Lillestrøm er blant klubbene som har vist interesse for lysluggen. Også det svenske storlaget Østersund skal ha hatt følere ute.

– Vi har ikke hørt noe fra Start eller noen andre klubber. Vi ønsker at han skal bli her, presiserer Strømberg.

Lars-jørgen Salvesen er på ferie og henviser til sin agent. I et intervju med Faedreland­svennen tidligere denne måneden sa han følgende om egen framtid:

– Jeg skal bare fortsette utviklinge­n min. For å få det til skal jeg spille fast på høyest mulig nivå. Jeg spiller heller for Ull/kisa enn å sitte på benken i Eliteserie­n, sier Salvesen.

Salvesens agent Atta Aneke sier de vil avvente til sørlending­en er hjemme fra ferie før han tar en avgjørelse.

– Vi får høre hva Start har å si.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX ?? Lars-jørgen Salvesen i aksjon for Start tidligere denne sesongen.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX Lars-jørgen Salvesen i aksjon for Start tidligere denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway