Fædrelandsvennen

Vet ikke hvor lenge bilen lå i vannet

Politiet vet ikke hvor lenge 36-åringens bil lå i vannet før han ble funnet, eller hvordan ulykken skjedde.

- EIRIN MARGRETHE FIDJE TORMOD FLEM VEGGE ELLING SVELA

– Undersøkel­sene vil fortsette utover dagen. Nå undersøkes bilen teknisk, og vi venter på en del rapporter knyttet til arbeidet som ble gjort på stedet i går, sa etterforsk­ningsleder Harald Hollerud ved Søgne og Songdalen lensmannsk­ontor til Faedreland­svennen midt på dagen onsdag.

Tirsdag kveld kjørte en 36 år gammel mann fra Søgne av Repstadvei­en og havnet på taket i Tronstadva­nn. Bilen ble liggende på halvannen meters dyp. Forbipasse­rende meldte fra om ulykken ved 19.30-tiden.

Det er uklart hvor lenge bilen hadde ligget i vannet da den ble oppdaget. Mannen, som var bevisstløs da han ble fraktet videre til sykehuset, ble senere tirsdag kveld bekreftet omkommet. Politiet hadde onsdag ikke frigitt navnet på den avdøde mannen.

Kriminalte­knikere og ulykkesgru­ppa til Statens vegvesen sikret tirsdag kveld spor på ulykkesste­det for å forsøke å fastslå årsaken til ulykken. Det var glatt på stedet da ulykken skjedde.

Onsdag formiddag hadde pårørende lagt ned blomster og tent lys på ulykkesste­det.

Politiet på stedet opplyste tirsdag kveld at bilen skal ha sklidd av broen ved sørenden av vannet, og at undersøkel­sene viste at bilen trolig har kommet kjørende i retning nordover på Repstadvei­en før den havnet i vannet på høyre side av broa.

Foreløpig har ingen vitner meldt seg etter ulykken.

– Det vil bli foretatt medisinske undersøkel­ser av mannen, som vi håper kan gi svar på foranledni­ngen til ulykken sammen med etterforsk­ningen. Så langt tyder alt på at dette er en tragisk ulykke, sier Hollerud.

 ?? FOTO: KJETIL SAMUELSEN ?? Politiet opplyste tirsdag kveld at bilen trolig har kommet kjørende nordover på Repstadvei­en før den havnet i vannet på høyre side av broa.
FOTO: KJETIL SAMUELSEN Politiet opplyste tirsdag kveld at bilen trolig har kommet kjørende nordover på Repstadvei­en før den havnet i vannet på høyre side av broa.
 ?? FOTO: EIRIN MARGRETHE FIDJE ?? Onsdag formiddag hadde pårørende lagt ned blomster og tent lys på ulykkesste­det.
FOTO: EIRIN MARGRETHE FIDJE Onsdag formiddag hadde pårørende lagt ned blomster og tent lys på ulykkesste­det.
 ?? FOTO: TORMOD FLEM VEGGE ?? En 36 år gammel mann fra Søgne omkom i ulykken. Brannvesen­et snudde bilen og dro den opp på land tirsdag kveld.
FOTO: TORMOD FLEM VEGGE En 36 år gammel mann fra Søgne omkom i ulykken. Brannvesen­et snudde bilen og dro den opp på land tirsdag kveld.
 ?? FOTO: EIRIN MARGRETHE FIDJE ?? Brokaret har merker etter ulykken.
FOTO: EIRIN MARGRETHE FIDJE Brokaret har merker etter ulykken.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway