Fædrelandsvennen

Blitt litt skuffet

-

Bistandsad­vokaten til Uelands familie bekreftet fredag at båren med 28-åringen var på vei til København.

– Jeg har fått informasjo­n om dette for å kunne informere familien, sier advokat Ragnar Falck Paulsen til NTB.

Kripos bekrefter at hun vil bli obdusert i Norge. Når båren med den drepte 28-åringen blir fløyet videre til Norge, var i går ikke kjent.

I Marokko øker kravet om dødsstraff for de skyldige. Drapet på den norske og danske kvinnen har ført til at stadig flere marokkaner­e krever at praksisen må gjenopptas slik at de skyldige kan dømmes til døden og henrettes.

Alle marokkaner­e som NTB har møtt i Marrakech og Imlil, beklager på vegne av nasjonen det inntrufne.

Dobbeltdra­pet har rystet

 ?? SKJERMPRIN­T RØDE KORS SKJERMPRIN­T STRØMMESTI­FTELSEN SKJERMPRIN­T LEGER UTEN GRENSER ?? Røde Kors tilbyr gavekort med mening på sine nettsider. Organisasj­onen kommer til å omsette for rundt to millioner kroner i alternativ­e julegaver i år. Her er noen av de alternativ­e julegavene Strømmesti­ftelsen tilbyr. Leger Uten Grenser tilbyr gavekort som julegaver. Organisasj­onen hjelper de som trenger det som mest.
SKJERMPRIN­T RØDE KORS SKJERMPRIN­T STRØMMESTI­FTELSEN SKJERMPRIN­T LEGER UTEN GRENSER Røde Kors tilbyr gavekort med mening på sine nettsider. Organisasj­onen kommer til å omsette for rundt to millioner kroner i alternativ­e julegaver i år. Her er noen av de alternativ­e julegavene Strømmesti­ftelsen tilbyr. Leger Uten Grenser tilbyr gavekort som julegaver. Organisasj­onen hjelper de som trenger det som mest.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway