Fædrelandsvennen

Gjorde Start nok for å få det beste ut av ham?

Hvordan gikk han fra å vaere kaptein og en av klubbens viktigste spillere, til å bli Jerv-spiller og uønsket i Start?

-

og Faedreland­svennens spillerbør­s.

●●Så kom 2018. Sesongen startet fryktelig for den davaerende Start-kapteinen, med svake prestasjon­er som toppet seg med rødt kort mot Vålerenga. Så ble han fratatt kapteinsbi­ndet av klubbens sportslige apparat før 16. mai-kampen mot Sarpsborg.

●●Da Kjetil Rekdal ble ansatt kom en ny nedtur. Personkjem­ien dem imellom var ikke den beste etter flere år sammen i Vålerenga.

●●I takt med at prestasjon­ene falt fikk han høre det av pressen, publikum og på sosiale medier.

●●Hvem klarer å prestere under slike forhold? Hva gjør det med selvtillit­en til spilleren? Hva gjorde Start for å støtte en spiller som virkelig kunne bidratt, men som i stedet så ut som en byrde for laget i store deler av sesongen?

●●Å fortsette i et slikt klima hadde neppe vaert bra for Simon Larsen.

●●Randesund-gutten hadde, etter min mening, mer enn nok kvaliteter til å vaere en viktig brikke i dette Start-laget. Han er sterk, han er høy og han er rask. Når han har selvtillit klarer han også å behandle ballen. I tillegg har han erfaringen mange har etterlyst.

●●Det er mulig Simon Larsen selv har en del av ansvaret for at det aldri funket mellom ham og Start, og for de svake prestasjon­ene på banen.

●●Men gjorde Start nok for å få det beste ut av ham?

●●Det er det spørsmålet jeg stiller meg når han i dag er klar for Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway