Fædrelandsvennen

Marcussen stusser over laber interesse før håndb

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Mens Oslo Spektrum er utsolgt, hadde daglig leder Terje Marcussen trodd at flere sørlending­er hadde ønsket å se Nm-finalen mot Storhamar.

– Det blir faerre i år enn det var i fjor. Grunnen vet jeg ikke. Kanskje handler det om at kampen i fjor hadde nyhetens interesse, eller at flere har brukt julefeiren til å reise til fjells i år? Eller at vi har spilt så mange spennende kamper i Champions League at folk avventer hva som skjer i hovedrunde­n der. Men det blir ikke mer enn maks 800 tilskuere med Vipers-skjerf, og det er faerre enn jeg trodde, sier Terje Marcussen, daglig leder i Vipers.

I fjor solgte Vipers 1016 billetter til Nm-finalen.

Svikten blant de rosa supportern­e står i kontrast til interessen generelt for Nm-finalene. Samtlige 6940 billetter i Oslo Spektrum er utsolgt. I tillegg til damefinale­n, spilles også herrefinal­en Elverum-halden, samt de to juniorfina­lene Byåsen-sola (jenter) og Baekkelage­t-naerbø (gutter).

Motstander Storhamar har ifølge Marcussen solgt omtrent like mange billetter som Vipers.

– Begge lag får omtrent like mange supportere i ryggen, men jeg vil anta at de også får noe støtte fra Elverum-supportere. Men det må vi klare å utvjene. Sindre

sørlending­er skal slå trauste hedmarking­er, mener Marcussen.

Vipers har vunnet de tre siste titlene i norsk håndball, inkludert fjorårets Nm-finale mot Stabaek. Men for klubben med de store ambisjonen­e, er det svaert viktig å vinne flere.

– Det er alltid viktig å vinne titler. Vi blir målt på hvor mange titler vi vinner, og produktet blir sterkere for hver gang vi vinner, sier Marcussen.

Det vanker også bonuser og pengepremi­er, dersom finalen ender som Marcussen håper.

– Vi har allerede sikret oss 200.000-300.000 kroner fra våre samarbeids­partnere for å ha kvalifiser­t oss for finalen, og får rundt 100.000 ekstra dersom vi vinner. I tillegg får vi 75.000 fra Norges Håndballfo­rund for seier, og 50.000 ved tap, sier Marcussen.

 ?? FOTO: TORSTEIN BØE, NTB SCANPIX ?? Slik så det ut i Spektrum i fjor.
FOTO: TORSTEIN BØE, NTB SCANPIX Slik så det ut i Spektrum i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway