Fædrelandsvennen

Stjernesku­ddet tok styringen i gullfeirin­gen

- JIM RUNE BJORVAND ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Henny Reistad (19) er blitt Norges nye håndballst­jerne for sin innsats på banen. Men da Vipers feiret Nmgullet i natt, tok hun like godt regien der også.

– Jeg skal ikke holde noen lang tale, men jeg vil ha dere med på seiersrope­t vårt, ropte Henny Reistad til et par hundre Vipers-supportere, som var samlet på utestedet Brygg i Oslo lørdag kveld.

Stemningen sto naturlig nok i taket etter 31–25-seieren tidligere på kvelden, og den ble ikke noe mindre da Reistad og co. la turen innom utestedet som huset mange av de største Viperssupp­orterne. Og 19-åringen, som har tatt både Vipers og landslaget med storm i høst, grep resolutt mikrofonen fra daglig leder Terje Marcussen.

– Henny viser her at hun tør å gjøre noe ekstraordi­naert, og når du stikker hodet fram slik har du noen egenskaper som ikke alle andre har. Jeg tror dette er egenskaper som hun også kommer til å profittere på sportslig, sier Marcussen.

– Det er typisk Henny. Hun er høyt og lavt hele tiden, og tar oppgavene hun får på strak arm, også denne. Det viser hva som bor i henne, sier lagvenninn­e Silje Waade.

Tidligere på kvelden banket Reistad inn fire mål i 31–25-seieren. Stuntet på Brygg forteller hun at var spontant.

– Det var veldig gøy at alle ble med, og at det ble kjempeliv. Det er veldig hyggelig å vaere her, og flott å få hilst på så mange supportere. Jeg trives veldig godt i dette selskapet, sier Reistad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway