Fædrelandsvennen

Elise Richardsen er ny landslagst­rener

- CHRISTER MADSEN,

Elise Richardsen blir trener for J15-landslaget i fotball, og blir også en av trenerne som skal jobbe for J16- og J17-landslaget.

meg enormt til å ta fatt på oppgavene som venter. Hverdagen blir spennende og utfordrend­e, og jeg ser frem til å jobbe med dyktige mennesker i både krets og forbund. Nå er det bare å se frem til samling med U20 rett etter nyttår og første talentleir for J15 i starten av februar, sier Elise Richardsen.

NFFS elitedirek­tør har store forventnin­ger til Richardsen.

– Vi er veldig fornøyde med å få Elise med i gruppen av landslagst­renere. Elise er fra før med i prosjekt kvinnelige topptrener­e. Hun har fått de beste referanser, er underveis i A-trenerkurs­et og har gjort meget godt inntrykk i intervjuer med oss, sier direktør for Elitefotba­ll, Lise Klaveness.

Richardsen­s brede trenerbakg­runn omfatter også landslagsj­obbing.

– Elise har fra før god innsikt i landslagsa­rbeidet etter å ha vaert med i lederteame­t for G19-laget, og er nå mental trener for U20landsla­get som skal spille VM til sommeren. Hun har dessuten vaert en sterk bidragsyte­r i trenerteam­et til Fart som i år rykket opp til Toppserien. Hun har erfaring fra toppfotbal­l både på gutte- og jente/kvinneside­n og er i det hele tatt en svaert spennende trener med fremtiden foran seg, sier Klaveness.

 ?? FOTO: NICOLAS BERGH, AFTENPOSTE­N ?? Elise Richardsen fra Kristiansa­nd har bachelorgr­ad i idrettsvit­enskap, og har tidligere jobbet for Fart, Lyn Toppfotbal­l og Sarpsborg 08. Her fotografer­t i fjor sommer, på oppdrag for G19-landslaget under EM i Finland.
FOTO: NICOLAS BERGH, AFTENPOSTE­N Elise Richardsen fra Kristiansa­nd har bachelorgr­ad i idrettsvit­enskap, og har tidligere jobbet for Fart, Lyn Toppfotbal­l og Sarpsborg 08. Her fotografer­t i fjor sommer, på oppdrag for G19-landslaget under EM i Finland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway