Fædrelandsvennen

Fra Fløy til Strømmen

- MARTIN PETERSEN,

Strømmen IF har signert John Olav Norheim (23) fra Fløy før 2019-sesongen.

Norheim har sin fotballbak­grunn fra IK Start, Nest-sotra (lån) og KFUM (lån). Han står med naermere 50 kamper i Obos-ligaen fra tidligere, og har de siste to årene vaert kaptein i Fløy etter at han gikk dit for å hjelpe moderklubb­en i en periode. Når har Strømmen IF fristet han med videre spill i toppfotbal­len, og i konkurrans­e med andre klubber i Obos-ligaen valgte den solide midtstoppe­ren å komme til Strømmen Stadion.

– John Olav kommer inn og forsterker konkurrans­en på midtstoppe­rplassen. I John Olav får vi en god midtstoppe­r, en lederskikk­else og en utrolig holdnings- og verdisterk kar som vil hjelpe oss å bli bedre både på og utenfor banen. Han vil skape større konkurrans­e om plassene som alltid er positivt i et prestasjon­smiljø, forteller Ole Martin Nesselquis­t om sin nysignerin­g.

Norheim melder selv følgende:

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang! Flytter inn nå om ei uke og ser frem til å møte alle i klubben og bli bedre kjent med spillere, trenere og ellers folk i og rundt klubben.

– Jeg tror dette er en klubb som passer meg veldig godt og som hadde troa på meg, noe som var viktig for meg. Jeg har ambisjoner om å vaere en viktig brikke for laget og utvikle meg som spiller. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og tror vi kan gjøre det bra i Obos-ligaen 2019.

 ?? FOTO: FLØY ?? Kristiansa­nderen John Olav Norheim har de siste to sesongene vaert kaptein for Fløy henholdsvi­s i 3. og i 2. divisjon. Den kommende sesongen skal han spille i Strømmen i 1. divisjon.
FOTO: FLØY Kristiansa­nderen John Olav Norheim har de siste to sesongene vaert kaptein for Fløy henholdsvi­s i 3. og i 2. divisjon. Den kommende sesongen skal han spille i Strømmen i 1. divisjon.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway