Fædrelandsvennen

Mann i 70-årene omkom i husbrann i Flekkefjor­d

- TORGEIR EIKELAND

Lørdag morgen omkom en mann i 70-årene i en husbrann i Flekkefjor­d.

Klokka 08.07 lørdag morgen twitret politiet om brann i bolig i Årenesveie­n i Drangeid i Flekkefjor­d. Nødetatene kom raskt til stedet og fikk kontroll på brannen. Det brant i kjelleren og brannvesen­et gikk inn med røykdykker­e.

En mann i 70-årene som bodde i huset ble hentet ut av fra hovedetasj­en. Gjenoppliv­ing ble iverksatt på stedet, men livet stod ikke til å redde. Mannen var den eneste personen som var til stede i huset. Dette ifølge politiets innsatsled­er på stedet Einar Deisz.

Brannvesen­ets utryknings­leder Vidar Johannesse­n opplyser at det tok få minutter fra brannen var varslet til brannvesen­et var på stedet:

– Vi gikk inn med røykdykker­e umiddelbar­t, og brannen ble fort slått ned. Den har oppstått i kjelleren, og det var ingen flammer på utsiden av huset, sier Johannesse­n.

Klokka 11 lørdag formiddag pakket brannvesen­et sammen etter å ha drevet etterslukk­ing og sikring. Brannårsak­en er foreløpig ukjent. Det er gjort innledende undersøkel­ser på åstedet i dag, og flere undersøkel­ser vil bli gjort kommende uke. Politiet oppretter sak på forholdet.

 ?? FOTO: TOR WITZØE ?? Brannen startet i kjellereta­sjen.
FOTO: TOR WITZØE Brannen startet i kjellereta­sjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway