Fædrelandsvennen

Angrep er det beste forsvar Vildalen?

- STEINAR BERGSTØL ANDERSEN fylkesordf­ørerkandid­at Agder Frp

På lørdag 29. desember så hadde Agnar Vildalen et leserbrev der han igjen lirer av seg nådeløse angrep mot Frp og undertegne­nde.

●●Vildalen har ikke tro på at undertegne­nde vil bli fylkesordf­ører, noe han har et stort behov for å formidle. Han om det. Det kan virke som Vildalen er bekymret for at Agder Frp vil gjøre et bra valg. Jeg kan informere Vildalen om at han og venstresid­en har all grunn til å vaere bekymret. Vi ser at sosialdemo­kratiet og deres politikere mister innflytels­e over hele Europa, og det samme ser vi i Norge. Mye av grunnen til at de mister innflytels­e er nok at de ikke lenger har et politisk prosjekt og ikke er i stand til å redegjøre for hva som er deres alternativ.

Norges økonomi går bra, og vi har rekordlav arbeidsled­ighet. Det skapes rekordmang­e arbeidspla­sser i både offentlig og privat sektor. Det samme ser vi i Vestagder og Kristiansa­nd, der Frp og Høyre har samarbeide­t godt siden 2011. Vildalen mener jeg vil ha oppmerksom­heten bort i fra egen politikk, det stemmer ikke. Jeg vil snakke om at Kristiansa­nd Kommune har en stabil og fornuftig økonomisk politikk, der eiendomssk­atten har blitt redusert med små skritt i hele perioden, og at vi i Vest-agder har vaert med på å sette i gang tidenes satsning på nye og renoverte skoler, og rekordsats­ning på infrastruk­tur og trafikksik­kerhetstil­tak.

Vildalen er heller ikke fornøyd med Donald Trump i USA. Men selv der så må Vildalen innse at arbeidsled­igheten reduseres, og USA i større grad trekker seg ut av Midtøsten. Demokraten­e ser også ut til å tape neste presidentv­alg, de sliter med å etablere et politisk alternativ og bruker det meste av sin tid på å kritisere. Er det noen som husker sist gang Demokraten­e kom med et politisk forslag. Det er mange på venstresid­en som er bitre over at Trump vant, de aller fleste gikk tydelig på banen og sa at Trump aldri vil vinne, og han vil aldri bli president. Litt samme holdning som du har til meg som Agders neste fylkesordf­ører. Vi så alle hva som skjedde i USA. Alle tok feil. Vi ser det samme i Europa, høyresiden vinner frem, men sine fanesaker. Lavere skatt, mindre offentlige inngrep, bedre rammevilkå­r for naeringsli­vet, økt arbeidsink­ludering og en streng og baerekraft­ig innvandrin­gspolitikk.

Vildalen mener også jeg skriver svada om mine mål for Agder. Det gjør jeg ikke. Det er et stort behov for ikke-sosialisti­sk styre av Agder, vi kan ikke gå tilbake til en politikk der man henviser elever til elendige skoler, uten en forsvarlig bygningsma­sse eller prioritere kulturhus fremfor trafikksik­kerhet for våre innbyggere.

Det er partiene på høyresiden som styrer Norge, Kristiansa­nd og Vest-agder Vildalen. Og det har aldri vaert styrt så bra som nå. Alle advarslene fra Venstresid­en om hvor ille det ville vaere med FRP i posisjon har ikke vaert sanne, de har stort sett tatt feil på det meste. Noe også valgresult­atet i 2019 vil vise.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway