Fædrelandsvennen

Bygda politiet har glemt

- MORTEN HELGELAND

Høvåg en bygd hvor alle kan gjøre alt uten reaksjon.

Jeg flyttet til Høvåg i september 2018 og allerede nå har jeg inntrykk av at Høvåg er en bygd der alle kan gjøre hva de vill uten å få noe form for reaksjoner.

Nyttårsaft­en 2018 så ble politi ringt ned med melding om ulovlig oppskytnin­g av fyrverkeri, men ingenting skjedde før det gikk så langt at de begynte å skyte mot husveggen min. Og dette bare for det jeg melder fra om ulovlighet­er.

Jeg stod her og snakket med tre andre damer som også hadde sine reaksjoner på oppførsele­n til de som skjøt opp fyrverkeri ulovlig og mot husvegger. De som fyrte av mot husveggen min vil bli anmeldt for dette og jeg håper på at politiet gjør noe med det. Selv om det håpet er nok for stort håp til at det blir noe av.

En annen ting jeg og flere andre i Høvåg ønsker er at politiet kan legge patruljeri­ngen ut til Høvåg, sånn av og til, og ikke bare komme når ting skjer. Hvis en ringer når ting skjer så rekker ikke politiet ut før det er for seint. Her i Høvåg skjer det mange brudd på vegtrafikk­loven som er så ille at det er førerkortb­eslag, bot og eller fengsel etter hva jeg forstår. Håper nå at dette innlegget vil bli tatt seriøst, kanskje vi får orden i en ellers kjempetriv­elig bygd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway