Fædrelandsvennen

Käck klar for Djurgården

Elliot Käcks overgang til Djurgården ble tirsdag morgen bekreftet.

- STEFFEN STENERSEN

– Det har vaert mye opp og ned. Vi hadde en tøff vår med Mark Dempsey, som til slutt fikk sparken. Så tok vi en ny trener som endret mye og som gjorde at vi hadde en sterk høst. Men vi rykket ned, sier Elliot Käck til Djurgården­s egne nettsider.

Allerede i forrige uke kunne Tor-kristian Karlsen, Starts sportslige leder, bekrefte at svensken kom til å forlate klubben etter kun en sesong. Faedreland­svennen kunne da melde at Djurgården trolig var ny destinasjo­n.

Tirsdag ble det bekreftet: Den svenske klubben blir hans arbeidspla­ss de neste tre årene, slik den også var det i tre år før han kom til Start.

Han forteller hvorfor han velger å flytte tilbake:

– Det finnes flere ulike grunner. Det sosiale, familien, men framfor alt det sportslige, og det kjennes fantastisk å vaere tilbake i Djurgården, som gjenforene­s med sin gamle trener fra tiden han spilte i Sirius.

Han forteller mer om tiden i Norge:

– Jeg gikk glipp av den siste kampen (for Start) ettersom vi fikk en datter like før. Selv om vi rykket ned har det uansett vaert kult å oppleve noe nytt. Det er et naboland, men det er fortsatt et nytt sted med nye mennesker som man laerer seg å kjenne. Man får nye ideer og laerer seg å spille fotball på andre måter. Men i sum er det godt å vaere tilbake, sier Elliot Käck.

– Elliot har med sin profesjona­litet og sitt positive vesen vaert et fint bekjentska­p i 2018. Jeg tror jeg snakker for alle i klubben når jeg sier at han har vaert en fyr vi har satt pris på og at han kommer til å bli savnet rundt Sparebanke­n Sør Arena. Vi ønsker han lykke til videre i Djurgården, sier Tor-kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens nettsider.

 ?? FOTO: BILDBYRÅN NORWAY ?? Elliot Käck er klar for Djurgården.
FOTO: BILDBYRÅN NORWAY Elliot Käck er klar for Djurgården.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway