Fædrelandsvennen

Start-kapteinen operert for kneskade KRISTIANSA­ND

Erlend Segberg har i lang tid slitt med plager i menisken. Nå har han gjort noe med det.

- STEFFEN STENERSEN

– Det var bare en liten operasjon, sier Erlend Segberg til Faedreland­svennen.

En vond menisk har lenge plaget midtbanesp­illeren som i fjor signerte ny kontrakt med Start. Hele vårsesonge­n 2018 gikk fløyten for Segberg, som spilte seg inn på laget etter at Kjetil Rekdal kom til klubben.

KLAR TIL GRAN CANARIA

Nå har 21-åringen blitt operert for skaden, og forventes å vaere ute av fotballtre­ning fram til Start reiser til Gran Canaria. Fram til da skal Start uansett ha mest fokus på fysisk trening.

– Det var noen diskusjone­r om hva som måtte gjøres. Vi bestemte oss for å sjekke hva det var, og det viste seg å vaere en liten meniskskad­e. Da valgte vi å gjøre noe med det, sier Segberg, som mener han nå skal bli helt bra fra skaden.

– Erlend kjente litt på skaden utover høsten, og det ble aldri helt bra. Men det er en liten greie, og vi forventer å ha ham klar til månedsskif­tet, sier Start-trener Kjetil Rekdal.

VENTER På BØRUFSEN

Han venter også tålmodig på at Espen Børufsen skal bli frisk fra sin ankelskade. Kantspille­ren mistet hele høstsesong­en til en skade som tok lenger tid enn man først hadde antatt. Børufsen uttalte i november at målet var å vaere tilbake til oppkjøring­en, men det skal holde hardt ifølge Rekdal.

– Han holder på med oppbygging­en, men det går tregere enn forventet. Det har tatt lenger tid enn vi trodde, sier Rekdal, som ikke kan gi noe estimat på når Børufsen er klar for trening igjen.

Børufsen selv har ikke besvart våre henvendels­er.

Til trening neste uke vil heller ikke nysignerin­gen Joackim Jørgensen stille. Han har fått en uke ekstra fri etter å ha spilt Europa League med Sarpsborg 08 til i midten av desember. Han forventes å vaere i gang fra mandag 21. januar.

 ?? FOTO: JIM RUNE BJORVAND ?? Erlend Segberg har vaert plaget med en vond menisk. Nå venter en måned med fysisk trening før Start reiser til Gran Canaria i begynnelse­n av februar.
FOTO: JIM RUNE BJORVAND Erlend Segberg har vaert plaget med en vond menisk. Nå venter en måned med fysisk trening før Start reiser til Gran Canaria i begynnelse­n av februar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway