Fædrelandsvennen

– Veldig kjedelig

- CHRISTINA ØSTTVEIT

Da bilselgern­e på DB Bil i Øvrebø kom på jobb onsdag morgen, fant de en av varebilene ribbet for hjul.

– Det var en fra kundemotta­ket som fant varebilen. Han spurte meg om jeg hadde solgt hjulene på en av varebilene, men det hadde jeg jo ikke gjort, sier bilselger Daniel Bakken.

Det var klokka 07.00 onsdag morgen at de ansatte på bruktbilbu­tikken DB Bil, som ligger i Øvrebø, oppdaget tyveriet.

SKADER På BILEN

En av de hvite varebilene sto rett på asfalten, uten hjulene. Foreløpig vet de ikke hvem som står bak tyveriet.

– De hadde lagt en betongklos­s under bilen, så hele kanalen er ødelagt. Samlet sett er det skader på mellom 25.000 og 30.000 kroner. Egenandele­n er på samme beløp, så det- te betaler vi fra egen lomme, sier Bakken til Faedreland­svennen.

– Det er en veldig kjedelig start på dagen, og det skaper masse ekstraarbe­id for oss. Politiet er varslet om tyveriet, legger han til.

BER OM TIPS

– I de sju årene jeg har jobbet her, kan jeg ikke huske å ha opplevd noe sånt som dette. Som regel er det jo flotte, lettmetall­felger som blir stjålet. Dette er jo helt vanlige stålfelger, så det er tydelig at det er noen som skal bruke dem selv, sier bilselgere­n.

Etter at han onsdag la ut en melding på en lokal facebookgr­uppe om tyveriet, har de fått inn flere tips.

– Blant annet ble observert en mistenkeli­g varebil i området i går kveld. Vi er interesser­t i tips om noen har sett noe mer, sier Bakken.

 ?? FOTO: DANIEL BAKKEN ?? I løpet av natt til onsdag ble fire hjul stjålet fra en varebil på DB bil i Øvrebø. Bilbutikke­n ber publikum om tips
FOTO: DANIEL BAKKEN I løpet av natt til onsdag ble fire hjul stjålet fra en varebil på DB bil i Øvrebø. Bilbutikke­n ber publikum om tips

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway