Fædrelandsvennen

Sandstø: – En drøm å ha slike spillere

-

●●Jerv-trener Arne Sandstø skryter både av samarbeide­t mellom klubbene, og også av egen spillergru­ppe. En gruppe han mener viser ting som kan gi håp om bedre tider.

– Vi har en fantastisk aergjerrig og aerlig gruppe. Som gir hundre prosent og jobber hardt. Det er en drøm for en klubb å ha slike spillere. For noen år siden fikk vi inn totre spillere som dro humøret ned ved motgang, og var litt for mye individual­ister enn lagspiller­e. De har vi kvittet oss med, og i år begynner vi på et annet nivå med tanke på treningsku­ltur, sier Sandstø.

Han mener det er naturlig at Jerv etter hvert har fått flere lokale gutter enn Start.

– Rundt omkring i Norge er det få enere, og Start er ute etter enerne. De jobber hardt med å forsterke seg, og da er det lettere å få tak i utenlandsk­e spillere. Dette åpner muligheter for oss, som gjør at vi er laget for mange sørlandske fotballspi­llere, sier Sandstø.

Han roser Simon Larsen for hans inntreden i gruppa, og mener det med den gruppe han har nå er naturlig å se oppover på tabellen.

– Vi ønsker å jage den kvalikplas­sen. Vi har vaert med på det før, og da var det utrolig moro. Selv om målene ikke er satt ennå vil det overraske meg om ikke klubben og spillerne er enige i den målsetting­en, sier Jerv-treneren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway