Fædrelandsvennen

Faedreland­s-vennen

- SISSEL ÅKRE Valle

Jeg er en typisk «prøveabonn­ement»-abonnent.

●●Gir avisen en sjanse, innimellom. Nå er det slutt, igjen. Jeg bor i Valle, nemlig. Et stykke opp i Setesdal. Ikke akkurat «sentralt». Men det kommer jo an på hvor man ser det fra, ikke sant.

Jeg bor nemlig veldig sentralt, jeg. Har alt jeg trenger i gang-/ sykkelavst­and. Eller innen 1020 minutters kjøretid. Og vi har alt: Dagligvare­handlere, frisører, kino, bibliotek, kafe, bensinstas­joner, konsertlok­aler, husfliduts­alg, lokalprodu­senter, skoler, barnehage, SFO, tennisbane, tur/ rekreasjon­sområder, stort sett «gul stripe», kommuneadm­inistrasjo­n, leikeområd­er, legesenter, hudpleie- og massasjesa­longer, bønder, håndverks- og andre bedrifter, familie, venner, bekjente. Jeg bare nevner det.

Jeg bor ikke på Sørlandet. Men jeg bor i Agder. På tide at redaksjon og journalist­er snur seg noen ganger og ser opp, og innover i landsdelen...

Det er ikke noe kuriøst ved å bo her. Men det er kuriøst å bli så oversett som vi som lever våre fullverdig­e liv her, blir. Av en avis med slagordet: «Vi holder deg oppdatert uansett hvor du befinner deg!».

Fornye mitt abonnement? Prøv litt hardere!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway