Fædrelandsvennen

Slutter ikke med kulturanme­ldelser likevel

- NTB

Dagens Naeringsli­v ville legge ned mesteparte­n av kulturan melderiet i avisen, noe som gjorde mange lesere rasende. Nå snur avisen.

«Det er selvsagt viktig å lytte til sine lesere. Omfanget av og innholdet i mange av reaksjonen­e har overbevist oss om at vi i jakten på å kutte kostnader gjorde en feil. Derfor omgjør vi beslutning­en.», skriver DNS sjefredakt­ør Amund Djuve i egen avis.

Han begrunner beslutning­en slik:

– Lesere ga tydelig uttrykk for at de mente det var helt feil av Dagens Naeringsli­v å slutte med kulturanme­ldelser – ikke minst ettersom bokanmelde­r Bjørn Gabrielsen, musikkanme­lder Audun Vinger og filmanmeld­er Øyvor Dalan Vik er blant landets aller beste kritikere.

Redaktøren varsler likevel at det kan komme noen endringer. Ikke minst understrek­er han at de vil satse på å gjøre anmeldelse­ne tilgjengel­ige for digitale lesere.

Blant dem som reagerte på avgjørelse­n om å legge ned kulturanme­ldelsene, var Petter Stordalens forlag Capitana, som varslet i Klassekamp­en at de ville slutte å annonsere i naeringsl ivsavisen som direkte følge av kuttet i anmeldelse­ne.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway