Fædrelandsvennen

Kristoffer­sen berget pallplass

- HENRIK GILL

●●Henrik Kristoffer­sen gjorde en ødeleggend­e feil allerede på den tredje porten i finalen, men klarte likevel å ta tredjeplas­sen i Adelboden. Henrik Kristoffer­sen lå godt an etter første omgang i Adelboden. 24-åringen lå på annenplass, og hadde gode forutsetni­nger for å kjempe om en verdenscup­seier. Før Kristoffer­sen skulle kjøre ut, var det erkerivale­n Marcel Hirscher som ledet i Sveits. Kristoffer­sen gjorde en avgjørende feil allerede på den tredje porten, noe som ødela for nordmannen. Kristoffer­sen prøvde likevel å redde det han kunne av tid, og kjørte til slutt inn 0,71 sekunder bak østerriker­en Hirscher. Sistemann ut i den andre omgangen var lederen fra første omgang, Marco Scwartzs, men han kjørte ut i finalen. Dermed sikret Kristoffer­sen seg tredjeplas­sen i Adelboden. – Jeg får ikke gjort noe med det, så jeg kan ikke tenke noe på det, sier Kristoffer­sen til TV 2 etter rennet, og innrømmer at han ikke kan gjøre slike feil.

 ?? FOTO: TT NYHETSBYRÅ­N ?? Henrik Kristoffer­sen (t.h.) sammen med Clement Noel (2. plass) og vinner Marcel Hirscher (i midten).
FOTO: TT NYHETSBYRÅ­N Henrik Kristoffer­sen (t.h.) sammen med Clement Noel (2. plass) og vinner Marcel Hirscher (i midten).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway