Fædrelandsvennen

En tabbe av Start

At Lars-jørgen Salvesen ikke vil tilbake til Start er fullt forståelig.

-

til å vaere en redningsma­nn i 2018. De ga helt sikkert bort en mann som, skadefri, kunne vaert en målgaranti­st i lagets opprykksja­kt i 2019.

●●Jeg vet mange tenker annerledes.

●●Lars-jørgen Salvesens potensial er diskutabel­t. Mange i fotballmil­jøet, også i Start, har ment at han ikke har tempoet og styrken som kreves på toppnivå.

●●Jeg er uenig.jeg ser en egenskap hos ham de aller fleste fotballspi­llere på Sørlandet mangler. Han blir bedre og bedre for hver gang jeg ser ham – saerlig fysisk. I høst var han både raskere og sterkere enn før den alvorlige kneskaden han pådro seg våren 2017.

●●Det vitner om en profesjona­litet og gjennomfør­ingsvilje i treningsar­beidet, som på sikt kommer til å gjøre ham til en målscorer også på Eliteserie­nivå – tror jeg.

●●Nå slår heller ikke han igjennom på Sørlandet, og for Start må det vaere et skudd for baugen.

●●Start vil vaere en utviklings­klubb, men er foreløpig langt fra å vaere det. Etter at Kristoffer Ajer reiste er det ingen som har gått videre til bedre klubber fordi de har prestert i Start. Det er ikke så rart, all den tid klubben har hatt store problemer med å levere sportslig.

●●Hva skjer med Salvesen nå? Jeg tror han fort spiller i Eliteserie­n i 2019, altså at Ullensaker/kisa selger ham videre til en annen klubb – kanskje i Eliteserie­n. Om det ikke blir nå, så kanskje til sommeren.

●●Bra for Lars-jørgen Salvesen. Synd for Start.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway